Új csúcsmobil tartozékok

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Termékek

Új csúcsmobil tartozékok

Eazy Case Bőr oldaltokok 6 féle méretben

Eazy Case Bőr oldaltokok 6 féle méretben.
2 990 Ft

Forcell Classic Bőr övtáska

Forcell Classic Univerzális Bőr övtáska Praktikus és elegáns Igen jó minőségű masszív,fekvő, övre csíptethető mágneses záródású Bőr tok. Ideális választás készüléke védelmére.
2 990 Ft

Gyöngyvásznas Bőr Oldaltáska /S5,M2,Z1,Z2,G3,N930/készülékekhez

Gyöngyvásznas Bőr Oldaltáska /S5,M2,Z1,Z2,G3,N930/készülékekhez Prémium kategóriás elegáns,stílusos varrott bőr és gyöngyvászon összeállítású oldaltok hogy készüléke védelme garantált legyen. Erős öv csipesszel és mágneses patent zárral.
2 990 Ft

Mercury Fekete Notesztokok

Mercury Notesztok, Szilikon belsővel. Egy szilikontok biztonsága, és egy notesztok stílusossága egyben! Kívül - belül minőségi anyagokból varrt. Könnyű, és erős, kopásálló szövet borítás. Asztali beállítás funkcióval. Belül Névjegykártya tartóval. Mágneses patent zárral.
4 990 Ft

Mercury Focus Bumper Tokok Samsung S4, Note 3, készülékekhez 10 féle színben.

Mercury Focus Bumper Tokok 10 féle színben. Eredeti Mercury termék. Drága, és törékeny készülékét azonnal ütés,por és csepp álló telefonná varázsolja. Erős,rugalmas és masszív védelem. Minőségi anyagokból a minőségi telefonjához.
2 990 Ft

Mercury Szilikon és Notesztok egyben

Mercury Szilikon és Notesztok egyben. Egy szilikontok biztonsága, és egy notesztok stílusossága egyben! Kívül - belül minőségi anyagokból varrt. Asztali beállítás funkcióval. Belül Névjegykártya tartóval. Mágneses patent zárral
4 990 Ft

Mobil telefon és fényképezőgép tartó állvány /tripod/

Mobil telefon és fényképezőgép tartó állvány,Tripod. Elengedhetetlen tartozék ha igazán jó képeket szeretne készíteni mobiljával. Nagyon könnyen alkalmazható minden 6,5cm-nél nem szélesebb mobiltelefonnal. A telefon tartó fej letekerhető és akár fényképezőt is rögzíthetünk rá. Minden irányban forgatható, az állvány lába teleszkópos a nagyobb stabilitásért.
1 990 Ft

Mocoo Prémium kategóriás Headsett

Mocoo Prémium kategóriás Headsett F-MLO4M Kíválóan alkalmas zene halgatáshoz. Kitűnő hang minőség. Dinamikus hangzás Három különböző cserélhető szilikon gyűrűvel.
4 990 Ft

Samsung Flip Cover, Note 2,Core Plus, Ace3, S4, S3mini,S4mini készülékekhez /Gyári Samsung/

Samsung Flip Cover/Gyári Samsung termék/ Készüléke hátsó fedelét eltávolítva kell fel pattintani és már védi is azt minden irányból. Ultra könnyű, és szinte nem is vastagítja telefonját Becsukásnál autómatikusan altatja a kijelzőt. Samsung G3500 Core Plus Samsung S7275 Ace 3 Samsung I9500 S4 Samsung I9195 S4 mini Készülékekhez. Fekete,fehér,és sötét kék színekben.
7 990 Ft

Szálmintás szilikon tokok /Újdonság/

Szálmintás szilikon tokok 10 féle színben. Kívül sima és jó fogást adó, 100% jó minőségű szilikon anyag. Belül divatos szálas minta a még jobb illeszkedéshez. Környezetbarát,nem mérgező,tartós és kényelmes. Könnyen tisztítható,könnyű hozzáférést biztosít az összes kezelő gombhoz.
3 490 Ft
2 790 Ft

Bejelentkezés & Regisztráció

Regisztráció
Elfelejtett jelszó

Legújabb termékek

Legnépszerübb termékek